Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Engelsk – norsk oversettelse

The Native Translator leverer engelsk-norsk oversettelse av høy kvalitet - som ofte er 25-40% billigere enn hos våre konkurrerende leverandører. 

Engelsk-norsk oversettelse utført av våre dyktige fagoversettere 

Hos The Native Translator kan vi stolt si at vi har dyktige oversettere til og fra over 120 språk, innen en lang rekke forskjellige bransjer. Vi satser først og fremst på høykvalitets engelsk-norsk oversettelse som lokalisering av programvare, oversettelse av dokumenter eller produksjon av originale artikler innen en rekke felter.

The Native Translator tror på å skape en fleksibel bedrift som kan tilpasse seg dine krav når du måtte ha behov for oss. Om du har bruk for en engelsk til norsk oversetter, eller om du trenger hundre artikler om vårens mote oversatt til engelsk – du kan alltid ta kontakt med The Native Translator for å få et fornuftig tilbud på pris og leveringstid.

Våre priser for engelsk norsk oversettelse

…er ofte 25-40% billigere enn hos våre konkurrenter Få et pristilbud.

Vi oversetter fra engelsk til norsk innenfor følgende faglige områder:

  • Markedsføring og reklame
  • Juss
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Menneskelige ressurser
  • Generelt

Typiske engelske dokument vi oversetter: Avtaler, Brosjyrer, Bruksanvisninger, Dommer, Epikriser, Juridiske betenkninger, Offshorerelatert stoff, Regnskap, Revisjonsrapporter, Vitneforklaringer, Årsrapporter.

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

       

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>