The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk til Norsk Ordbok

The Native Translator er et av de aller største oversettelsesfirmaer globalt, med 3000 medarbeidere som behersker over 120 forskjellige språk.

Alle våre oversettere oversetter kun fra morsmål og kan derfor tilby oversettelser med den absolutt høyeste kvaliteten du finner på nett, og ikke minst til rett tid. The Native Translator kan absolutt smykke seg med tittelen som raskeste nettbaserte oversettelsesbyrå, hvor vi tar din bestilling og kan levere på den tiden du behøver, innen rimelighetens grenser selvfølgelig. Hos The Native Translator får du en pris på ditt oversettelsesoppdrag på få sekunder fra vår desk som er bemannet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi garanterer opp til 3 A4 sider (opp til 800 ord) innen 24 timer, men vi vil normalt sett ha dette mye raskere.

Engelsk Norsk Oversettelse - kontakt The Native Translator for et prisoverslag 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.