Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell online oversetter

The Native Translator er din online oversetter. Vi har mange års erfaring med oversettelse på nett, og samarbeider med  en rekke profesjonelle online oversettere. Vi garanterer at din tekst er i gode hender hos oss – alltid.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online og en globalt ledende online oversetter med førsteklasses oversettelser på nett som spesialfelt. Vi har en oversetter klar til deg både dag og natt, 365 dager i året, med bred kompetanse innenfor akkurat ditt fagområde. Vi samarbeider utelukkende med fagkyndige og kompetente fulltidsoversettere, som har utdannet seg innenfor sitt respektive skriveområde.

Vi kan alltid tilby: 

  • Juridisk oversettelse (utført av statsautoriserte translatører og fagutdannede oversettere)
  • Økonomisk oversettelse (av oversettere som har utdannet seg innenfor økonomifaget – som oftest regnskapsførere eller siviløkonomer)
  • Teknisk oversettelse (fagoversetteren som utfører oppgaven har ofte ingeniørbakgrunn)
  • Medisinsk oversettelse (leger, sykepleiere eller annet helsepersonell som har gått over til oversettelsesbransjen tar seg av slike oppgaver)
  • PR-oversettelse (oversetteren har alltid bakgrunn innenfor reklame og markedsføring)
  • Statsautorisert oversettelse (slike jobber utføres alltid – og uten unntak – av statsautoriserte translatører med stempel fra Handelshøyskolen i Bergen) 

Statsautorisert oversettelse

The Native Translator er ledende online oversetter i bransjen – og som et af få oversettelsesbyråer kan vi også tilby statsautoriserte oversettelser av viktige dokumenter på nett. Prosedyren er følgende: det offisielle papiret skannes inn og sendes til oss på e-post. En av våre dyktige statsautoriserte translatører oversetter og stempler dokumentet, skanner det inn, og returnerer det tilbake til deg. Kjapt, kostnadseffektiv og enkelt. 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Kontakt og tilbud

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>