Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettelsestjenester i Stavanger

The Native Translator, ditt oversetterbyrå i Stavanger

Vi er The Native Translator - verdens raskeste, profesjonelle online oversettelsesbyrå. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster innenfor fagområdene økonomi, medisin, jus, helse, teknikk, marine, kultur, reiseliv og så videre. Vi arbeider sammen med bransjens dyktigste fagoversettere og statsautoriserte translatører – og garanterer deg førsteklasses kvalitet på oversettelsesoppgavene vi utfører for deg. Vil tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester i Stavanger, samt i andre deler av Norge og resten av Skandinavia.

Morsmålsoversettere med bransjekunnskap

For å sikre prima kvalitet i hvert eneste tilfelle – jobber vi utelukkende med lingvister som oversetter til sitt eget morsmål. Det er viktig for oss at alle våre leverandører har dyptgående fagkunnskap innenfor sine arbeidsfelt. The Native Translator ansetter kun de beste oversetterne i bransjen. Kvalitet er det viktigste for oss, og våre oversettelsestjenester i Stavanger utføres alltid i samarbeid med spesialiserte fagoversettere innenfor bestemte felt. Vi oversetter til og fra de fleste språkkombinasjoner – inkludert dansk, spansk, svensk, italiensk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Kontakt og tilbud

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>