The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til spansk online

Her kan du direkte online bestille en spansk statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål.

Slik bestiller du en oversettelse av ditt vitnemål til spansk

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn på under ett minutt har du bestilt din oversettelse. Vi leverer ofte innen 24 timer.

The Native Translator utfører oversettelser av vitnemål til spansk direkte på nettet, oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter over hele verden, uten at disse skal notariseres. 

Kvalitet som du kan stole på

Som et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå følger vi naturligvis en svært streng kvalitetssikring, dette for å sikre at oversettelsen vi leverer til deg har en korrekt terminologi, og ikke minst at den blir akseptert av de skoler i landet der du har tenkt å søke om utdanning. Vi kan garantere dette fordi vi alltid bruker spanske oversettere som er godkjent og sertifisert i mottakerlandet.

Spansk statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter

Vi kan hjelpe deg uansett hvilken dokumenttype det gjelder. Vi oversetter ikke bare vitnemål, men også kontrakter, dommer, avtaler, lisenser, registerutdrag, fødselsattest, etc. 

Når du bestiller din oversettelse ber vi deg notere i hvilket land oversettelsen skal brukes i.

For ytterligere informasjon, når du oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post. 

The Native Translator er et sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på kvalifisert oversettelse kjapt på nettet, og er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 land.