The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse av vitnemål til fransk online

Her kan du direkte online bestille en fransk statsautorisert oversettelse av ditt vitnemål fra grunnskole, videregående og universitet. 

Slik bestiller du en oversettelse av ditt vitnemål til fransk

  1. Skann ditt vitnemål
  2. Last opp det til vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal
  3. Følg instruksjonene og i tre enkle trinn har du bestilt din oversettelse av vitnemålet. Vi leverer ofte innen 24 timer.

The Native Translator utfører fransk oversettelse av vitnemål direkte på nettet, oversettelser som er akseptert av skoler og universiteter over hele verden, uten at disse skal notariseres.

Kvalitet som du kan stole på

Som et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå følger vi naturligvis en streng kvalitetssikring, alt for å sikre at oversettelsen vi leverer til deg er korrekt både når det gjelder layout, terminologi, og ikke minst at den blir akseptert av de skoler i landet der du har tenkt å søke om utdanning. Vi kan garantere dette fordi vi alltid bruker oversettere som er godkjent og sertifisert i mottakerlandet.

Fransk statsautorisert oversettelse av alle typer dokumenter

Vi kan hjelpe deg uansett hvilken dokumenttype det gjelder. Vi oversetter ikke bare vitnemål, men også kontrakter, dommer, kontrakter, lisenser, registerutdrag, fødselsattest, etc.

Når du bestiller din oversettelse, ber vi deg vennligst om å informere oss i meldingen om hvilket land oversettelsen skal brukes i.

For ytterligere informasjon, kontakt oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et sertifisert oversetterbyrå som spesialiserer seg på kvalifisert oversettelse kjapt på nettet, og er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med oversettere i mer enn 30 land.