The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vitnemål fra videregående skole – autorisert oversettelse til eller fra alle språk

Statsautorisert oversettelse av vitnemål fra videregående skole – bestill online nå!

Har du planer om å studere eller dra på utveksling til en skole i utlandet? Krever universitetet der du søker om studieplass at vitnemålet ditt fra videregående skole skal være oversatt til engelsk, fransk, spansk eller et annet språk?

Vi utfører statsautoriserte oversettelser av alle typer vitnemål uansett om det er et vitnemål for generell studiekompetanse fra en videregående skole eller et vitnemål fra en fagskole.

Det behøver ikke å være dyrt å få oversatt et vitnemål fra videregående skole

Det trenger ikke å være dyrt å få oversatt et vitnemål fra videregående skole. The Native Translator er et godt etablert, pålitelig og profesjonelt ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå med flere enn 5500 oversettere for ulike språkkombinasjoner. Du kan raskt og enkelt beregne online hva det vil koste å få oversatt vitnemålet ditt. « Opens internal link in current windowVis tilbud »

Autorisert oversettelse av vitnemål fra videregående skole innen 24 timer

Når oversettelsen ferdig, sender vi deg en e-post med lenke slik at du kan laste den ned. Har du bestilt en original på papir, mottar du den i posten innen to til fem dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO17100, og annethvert år blir arbeidet vårt kontrollert av en sertifiseringsinstans. Dette gir kundene våre ekstra trygghet.  

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon og legger selvsagt stor vekt på absolutt taushetsplikt.

For flere opplysninger kan du kontakte oss 24/7 på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.