The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av kontoutdrag

Trenger du en autorisert oversettelse av kontoutdragene dine? Hos oss kan du bestille dette enkelt, online og med fastpris!

Våre autoriserte oversettelser av kontoutdrag blir godkjent av alle aktuelle myndigheter, banker, offentlige kontorer, domstoler, universiteter og utenlandske ambassader. Vi tar imot dokumenter i følgende formater: PDF, JPG, PNG og DOC/DOCX.

Det er trygt å gi The Native Translator i oppdrag å oversette kontoutdragene dine

Oversettelsesbyrået vårt samarbeider med morsmålsoversettere i hele verden. Vi kan raskt og døgnet rundt levere korrekte oversettelser i alle slags språkkombinasjoner. Trenger du en autorisert oversettelse av kontoutdragene dine som dokumentasjon til et offentlig kontor eller den nye husverten din, kan en av våre autoriserte oversettere når som helst og til et moderat honorar lage dette for deg.  

Autorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og annethvert år blir arbeidet vårt kontrollert av en sertifiseringsinstans. Dette gir kundene våre ekstra trygghet.  

Enkelt, raskt og til en fornuftig pris!

Du mottar den ferdige oversettelsen skannet innen 1-2 dager. Hvis du ønsker det, sender vi originalen til deg i posten.

Du kan bestille en autorisert oversettelse her 

Bestill en autorisert oversettelse av kontoutdraget ditt online. Last opp dokumentet her og be oss om å utføre oppdraget direkte via vår Oversettelsesportal.

Flere opplysninger og kontakt:

For flere opplysninger kan du kontakte oss 24/7 på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.