The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av førerkort

Bestill den statsautoriserte oversettelsen av ditt førerkort og lignende dokumenter direkte på nettet

Som eier av et utenlandsk førerkort, har du kommet til rett sted. Utenlandske førerkort utstedt på et annet språk enn norsk, skal ha en medfølgende  statsautorisert oversettelse. Vi arbeider raskt, og kan ofte levere en statsautorisert oversettelse av førerkort innen 24 timer. Vi utfører statsautoriserte oversettelser av førerkort og lignende dokumenter mellom 25 språk – og absolutt konfidensialitet er en selvfølge.

Statsautoriserte oversettelser innen 24 timer

Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta det via vanlig postgang innen to til tre dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole 100% på arbeidet vårt.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte mye sensitiv informasjon og, selvfølgelig, legger vi stor vekt på streng konfidensialitet.

For ytterligere informasjon, kan du nå oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Du kan be om tilbud og legge inn bestillinger for oversettelser direkte på nettet: " Opens internal link in current windowvis pristilbud "

The Native Translator er et sertifisert oversettelsesbyrå i samsvar med ISO 17100. Vi er spesialister på å levere oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via Internett.