The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av attest

Profesjonell oversettelse av attester utført av erfarne, kvalifiserte oversettere  og statsautoriserte translatører

Hvis man ønsker å arbeide i utlandet, må man finne ut hvilke dokumenter man trenger en autorisert oversettelse av. Dette kan øke mulighetene for å komme inn på det utenlandske arbeidsmarkedet.

Det holder neppe med en enkel oversettelse av vitnemål eller attester. Med en autorisert oversettelse er det ingen tvil om hvilke kvalifikasjoner en person har. Dette er som regel et krav fra bedrifter og særlig fra myndigheter og offentlige kontorer.

Det behøver ikke å være dyrt å få oversatt en attest

Det trenger ikke å være dyrt å få oversatt attester. The Native Translator er et godt etablert, pålitelig og profesjonelt ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå med flere enn 5500 oversettere for ulike språkkombinasjoner. Du kan raskt og enkelt beregne online hva en autorisert oversettelse av dokumentet ditt vil koste. «  Opens internal link in current windowVis tilbud »

Autorisert oversettelse av attester innen 24 timer

Når oversettelsen er ferdig, sender vi deg en e-post med lenke slik at du kan laste den ned. Har du bestilt en original på papir, mottar du den i posten innen to til tre dager.

Autorisert oversettelse av attester med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og annethvert år blir arbeidet vårt kontrollert av en sertifiseringsinstans. Dette gir kundene våre ekstra trygghet.  

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon og legger selvsagt stor vekt på absolutt taushetsplikt.

For flere opplysninger kan du kontakte oss 24/7 på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.