The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Sertifiserte oversettelser av pass på nettet

Sertifiserte oversettelser av pass til og fra 25 språk – direkte på nettet

Når du trenger umiddelbar tilgang til sertifiserte oversettere til passet ditt – har vi løsningen. Med mer enn 1000 statsautoriserte oversettere, kan vi raskt oversette dokumentene dine, enten det gjelder pass eller andre typer reisedokumenter.

Sertifiserte oversettelser online

Vi behandler alle typer oversettelser med en kvalitetsgaranti – fra fagområdet medisin, teknologi eller lov til sertifiserte oversettelser av rettsavgjørelser, kontrakter og avtaler, jobb-referanser, utdrag fra handelsregistre, pass og andre dokumenter.

Oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-standarden. Arbeidet vårt gjennomgås kontinuerlig av Austrian Standards Institute – det internasjonale sertifiserende kontrollorganet for dette formålet.  Dette betyr at du som vår verdsatte kunde, har størst mulig pålitelighet med arbeidet vårt.

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi arbeider ofte med dokumenter med sensitiv informasjon, og overholder selvsagt det høyeste nivå av konfidensialitet. 

For å motta ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få tilbudet ditt direkte her på nettet under «vis pristilbud» og i tillegg legge inn bestillingen din for oversettelsen.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på levering av oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.