The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Sertifiserte oversettelser av attester – direkte via internett

Sertifiserte oversettelser av alle typer attester til og fra 25 språk – direkte på nettet

Sertifisert oversettelse av ansettelses-referanser, vikariat-referanser, attester, og endelige eller intermediære attester. Uansett når du trenger rask tilgang til sertifiserte oversettelser av din sertifisering, kan vi hjelpe deg. Med mer enn 1000 sertifiserte oversettere, kan vi oversette dokumentene dine uten forsinkelse, uansett om det gjelder attester eller noe annet lignende dokument. Akademiske opptakskontorer, spesielt på amerikanske skoler, krever ofte papirkopi-oversettelser som skal sendes direkte fra oversettelsesbyrået til skolen, en tjeneste som vi tilbyr uten noen ekstra kostnader.    

Sertifiserte oversettelser på nettet

Vi behandler alle typer oversettelser med kvalitetssikring innen medisin, teknologi eller jus, til sertifiserte oversettelser av rettsavgjørelser, kontrakter og avtaler, handelsregistre, førerkort, alle slags sertifikater og andre dokumenter. 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som kunden vår får størst mulig pålitelighet.  

I oversettelsesprosessen vurderer en andre oversetter med målspråket som morsmål de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Den inneholder følgende:

  • Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere
  • Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet
  • Effektive prosesser og prosjektledelse for produksjon av oversettelsen
  • Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå
  • Strategisk bruk av tekniske ressurser
  • Betraktning av tilbakemeldinger fra kunder
  • Internasjonal sammenlignbarhet
  • Oppfølgingskontroller av korrigerte dokumenter og videresendte tilbakemeldinger til oversetterne
  • Kontinuerlige kontroller av kvalifikasjoner og kontinuerlig videreutdanning av oversetterne

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi arbeider ofte med dokumenter med sensitiv informasjon, og overholder selvsagt det høyeste nivå av konfidensialitet. 

For å motta ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få tilbudet ditt direkte her på nettet under «vis pristilbud» og i tillegg legge inn bestillingen din for oversettelsen.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på levering av oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.