The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse og sertifisering av dokumenter for høyere utdanning

Sertifiserte oversettelser av dokumenter for høyere utdanning til og fra 25 språk på nettet

Hvis du trenger direkte tilgang til en sertifisert oversettelse av dine dokumenter for høyere utdanning, kan vi hjelpe deg. Med over 1000 statsautoriserte juridiske oversettere i teamet vårt, har vi de nødvendige ressursene tilgjengelig for å raskt oversette dokumentene dine, enten det gjelder dokumenter for høyere utdanning eller økonomiske eller juridiske dokumenter.

Sertifiserte oversettelser på nettet

Vi utfører et omfattende antall oversettelser av høy kvalitet innen felt som medisin, teknologi og juss. Vi utfører sertifiserte oversettelser ved behov.

Juridiske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-standarden. Arbeidet vårt gjennomgås kontinuerlig av Austrian Standards Institute – det internasjonale sertifiserende kontrollorganet for dette formålet.  Denne sertifiseringen gir deg, som vår kunde, størst mulig tillit til vårt arbeid.

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi behandler ofte dokumenter som inneholder sensitiv informasjon. Av den grunn opprettholder vi alltid den strengeste konfidensialiteten.

Hvis du vil motta ytterligere informasjon, kan du kontakte oss via Opens window for sending emaile-post døgnet rundt.

Du kan motta tilbudet ditt direkte online på " Opens internal link in current windowberegn pristilbud " og du kan også legge inn bestilling din for oversettelse her.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på levering av sertifiserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via Internett.