The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse av pasientjournal online

Medisinsk oversettelse av pasientjournaler online. The Native Translator er et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå som leverer høykvalitets oversettelse av dokumenter innen medisin, medisinteknikk og farmakologi.

Vi har jobbet med kvalifisert medisinsk, medisinteknisk og farmakologisk oversettelse siden 2005 og utfører medisinsk oversettelse med av pasientjournaler direkte online, helt anonymt.

Medisinske oversettelser stiller svært høye krav til kompetanse

Medisinsk oversettelse stiller generelt svært store krav til kompetanse, terminologikunnskap og nøyaktighet hos den medisinske oversetteren. Våre medisinske oversettelser utføres derfor alltid av kvalifiserte medisinske oversettere med spisskompetanse eller språkutdannede leger med kompetanse i det aktuelle medisinfeltet.

Oversettelse av dokumenter og tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra avhandlinger, kliniske studier, pasientjournaler til markedsføringsmateriell og f.eks. medisinske hjemmesider.

Kvalitet du kan stole på

The Native Translator er en del av The Translator Group, et globalt oversetterbyrå med base utenfor Zürich i Sveits og er sertifisert i henhold til ISO17100, en kvalitetssertifisering spesifikk for oversetterbyråer. Vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av Austrian Standards som sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde trygghet.

Taushetsplikt

Vi håndterer daglig sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid svært nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på Opens window for sending email e-post.

Du kan motta ditt tilbud på under 1 minutt og bestille din oversettelse her direkte online « visa-tilbud »

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter.