The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse av pasientjournal online

Medisinsk oversettelse av pasientjournaler online. The Native Translator er et ISO17100-sertifisert medisinsk oversetterbyrå som leverer høykvalitets oversettelse av dokumenter innen medisin, medisinteknikk og farmakologi.

Vi har jobbet med kvalifisert medisinsk, medisinteknisk og farmakologisk oversettelse siden 2005 og utfører medisinsk oversettelse av pasientjournaler direkte online, helt anonymt.

Medisinske oversettelser stiller svært høye krav til kompetanse

Medisinsk oversettelse stiller generelt svært store krav til kompetanse, terminologikunnskap og nøyaktighet hos den medisinske oversetteren. Våre medisinske oversettelser utføres derfor alltid av kvalifiserte medisinske oversettere med spisskompetanse eller språkutdannede leger med kompetanse i det aktuelle medisinfeltet.

Oversettelse av dokumenter og tekster innen medisin og farmakologi

Medisinske oversettelser er et stort og svært bredt emneområde og omfatter alt fra avhandlinger, kliniske studier, pasientjournaler til markedsføringsmateriell og f.eks. medisinske hjemmesider.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er en av hjørnesteinene i medisinske oversettelser, og det viktig at det tas i betraktning når du velger den oversetteren som skal utføre din oppgave. Dette prinsippet går ut på at en oversetter alltid oversetter til sitt eget morsmål. En innfødt språkbruker med engelsk som morsmål oversetter til engelsk, en innfødt språkbruker med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Begrepet «innfødt språkbruker» brukes om en person som er født, oppvokst og utdannet i det landet der målspråket er det offisielle språket.

Kvalitet du kan stole på

The Native Translator er en del av The Translator Group, et medisinskt oversetterbyrå med base utenfor Zürich i Sveits og er sertifisert i henhold til ISO17100, en kvalitetssertifisering spesifikk for oversetterbyråer. Vårt arbeid blir kontrollert jevnlig av sertifiserende myndighet, dette gir deg som kunde trygghet.

Taushetsplikt

Vi håndterer daglig sensitiv informasjon, og er naturligvis alltid svært nøye med å opprettholde streng taushetsplikt. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er alltid en selvfølge.

Du kan bestille en medisinsk oversettelse her:

Du kan bestille en oversettelse av din pasientjournal på nett. Last opp dokumentene dine, og bestill direkte på vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal.

Kontakt og andre spørsmål

Kontakt oss via Opens window for sending emaile-post hele døgnet, året rundt, hvis du trenger mer informasjon.

The Native Translator er et medisinsk oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO17100 som spesialiserer seg på oversettelse av medisinske tekster og dokumenter.