The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell oversettelse av jobbreferanser.

Vi oversetter jobb-referanser og vitnemål for høyere utdanning

Profesjonell oversettelse av referansen av erfarne, statsautoriserte og offentlig utnevnte oversettere. Vi oversetter den tyske referansen din for en internasjonal søknad eller den utenlandske referansen for søknaden din til en tysk arbeidsgiver eller for innsending til offentlige myndigheter.

Hvordan vil oversettelsen se ut?

Oversettelsene våre utføres på profesjonelt vis og har samme oppsett og form som kildeteksten. Hver side har et sertifiseringsmerke og et følgebrev som bekrefter nøyaktigheten av oversettelsen.

Kan jeg motta oversettelsen min via e-post?

Selvfølgelig! Vi leverer alltid i PDF-format først og deretter originalen via vanlig post-forsendelse.

Kan dere garantere konfidensialitet?

Ja. Vi garanterer konfidensialitet; alle oversettere som arbeider for The Translator Group, som The Native Translator tilhører, er underlagt en rekke konfidensialitetsforpliktelser; dette gjelder også for prosjektledere og administrativt ansatte.

Hvordan betaler jeg for oversettelsen min?

Du kan betale med kredittkort ved bestilling.

Få det beste tilbudet hos oss

Du mottar et tilbud fra oss innen ett minutt og kan også bestille oversettelsen din direkte her på nettet under " Vis tilbud ". Vi garanterer oversettelse av tre DIN A4-sider eller 800 ord innen 24 timer!

Dokument-oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandard.  Arbeidet vårt er underlagt kontinuerlig overvåkning i samsvar med østerrikske standarder som sertifiserings-leverandør. Dette betyr at du som vår kunde, får den beste mulige pålitelighet. 
I oversettelsesprosessen vurderer en annen oversetter som har målspråket som morsmål, de oversatte tekstene med hensyn til grammatikk og syntaks, korrekt gjengivelse av kildetekst, stavemåte og tegnsetting, samt fullstendighet. Denne prosessen er sertifisert av The Native Translator i samsvar med den internasjonale standarden ISO 17100 for tekniske oversettelser. Denne inneholder følgende:

●      Valg av kvalifisert personell og profesjonelle oversettere

●      Oversettelse ved hjelp av fire øyne-prinsippet

●      Effektive prosesser for prosjektledelse og produksjon av oversettelser

●      Kvalitet og prosjektledelse på høyt nivå 

●      Strategisk bruk av tekniske ressurser

●      Tilbakemeldinger fra kundene våre tas i betraktning

●      Internasjonal sammenlignbarhet

●      Oppfølgingskontroller av redigerte dokumenter og videresendt tilbakemelding til oversetterne

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100-kvalitetsstandarden, og som spesialiserer seg i produksjon av dokumentoversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.