The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Få eksamensbeviset ditt oversatt og sertifisert, oversettelse av eksamensbeviset ditt online.

Sertifiserte oversettelser av eksamensbevis til og fra 25 språk på nettet

Hvis du trenger direkte tilgang til en sertifisert oversettelse av eksamensbeviset ditt, er vi her for å hjelpe deg. Med over 1000 statsautoriserte juridiske oversettere i teamet vårt, har vi ressursene til disposisjon for å raskt oversette dokumentene dine, enten det gjelder eksamensbevis eller økonomiske eller juridiske dokumenter. Oversettelsesbyrået vårt tilbyr deg sertifiserte oversettelser av sertifikater, akademiske rapporter, prestasjonsvurderinger og karakterutskrifter.

Sertifisert oversettelse av eksamensbevis på nettet

Offentlige institusjoner og universiteter anerkjenner ofte bare eksamenspapirer som er sertifiserte, dette betyr at en statsautorisert oversetter må utføre oversettelsen. Vi utfører et stort antall oversettelser av høy kvalitet innen felt som medisin, teknologi og juss. Om nødvendig, Vi leverer sertifiserte oversettelser etter behov.

Juridiske oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-standarden. Arbeidet vårt gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute – det internasjonale sertifiserende kontrollorganet for dette formålet.  Denne sertifiseringen gir deg, som vår kunde, størst mulig tillit til vårt arbeid.

Konfidensialitet er en selvfølge

Vi arbeider ofte med dokumenter med sensitiv informasjon, og overholder selvsagt det høyeste nivå av konfidensialitet. 

For å motta ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få tilbudet ditt direkte her på nettet under «vis pristilbud» og i tillegg legge inn bestillingen din for oversettelsen.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på levering av oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.