The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse av bostedsbevis

Trenger du en autorisert oversettelse av bostedsbeviset ditt?

Et bostedsbevis er et viktig dokument som kreves f.eks. i forbindelse med en søknad om statsborgerskap eller hvis man skal gifte seg i utlandet. For at de lokale myndighetene skal kunne saksbehandle slike dokumenter, må de som regel oversettes til språket i det aktuelle landet.

Hva er en statsautorisert oversettelse av et bostedsbevis?

En offentlig autorisert oversettelse må utføres av oversettere som er autorisert av en rettslig eller statlig instans. De har et eget stempel som de setter på den ferdige oversettelsen for å bekrefte og dokumentere at oversettelsen er korrekt. Et slikt autorisert dokument kan problemfritt leveres til offentlige kontorer og myndigheter i utlandet, som aksepterer det som en offisiell oversettelse.

En oversettelse av bostedsbevis behøver ikke å bli dyrt

Det trenger ikke å være dyrt å få oversatt et bostedsbevis. The Native Translator er et godt etablert, pålitelig og profesjonelt ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå med flere enn 5500 oversettere for ulike språkkombinasjoner. Du kan raskt og enkelt beregne online hva det vil koste å få oversatt et bostedbevis. «  Opens internal link in current windowVis tilbud »

Autorisert oversettelse av bostedsbevis innen 24 timer

Når oversettelsen av bostedsbeviset ditt er ferdig, sender vi deg en e-post med lenke slik at du kan laste den ned. Har du bestilt en original på papir, mottar du den i posten innen to til tre dager.

Autorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og annethvert år blir arbeidet vårt kontrollert av en sertifiseringsinstans. Dette gir kundene våre ekstra trygghet.  

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon og legger selvsagt stor vekt på absolutt taushetsplikt.

For flere opplysninger kan du kontakte oss 24/7 på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er spesialisert på å levere autoriserte oversettelser med kvalitetsgaranti direkte via internett.