The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vårt team

BJÖRN HALLBERG
CEO (Chief Executive Officer)

Björn Hallberg har en akademisk bakgrunn, herunder en grad i ingeniørfag og BA-grad i økonomi. Han utviklet sine entreprenørielle ferdigheter i løpet av en seksårsperiode som administrerende direktør for et britisk investeringsselskap. Underveis har han også opparbeidet uvurderlig erfaring på høyeste nivå fra eiendomsnæring og detaljhandel. Björn er ansvarlig for utviklingen av vår merkevare og den globale utvidelsen av vår virksomhet.

Picture coming soon

PATRICK ALEXANDER

Styreleder

  • BSc International Economics and Management Bocconi Unversity Milano
  • MSC Executive Global Masters in Management ved London School of Economics.
  • Head of Marketing and Operations EMEA, Apple

EVA SKIÖLDEBRAND

Styremedlem

  • PhD, førsteamanuensis
  • Forsker innen feltet artrose ved Sahlgrenska universitetssykehus i Göteborg.
  • Tidligere hos Bayer var hun ansvarlig for registrering og markedsføring av reseptbelagte produkter, samt forskning og kliniske studier.
Picture coming soon

Business Manager Asien 

Updated text will follow

Våre målsetninger

Eksistensen til the Native Translator avhenger av den ekte kvalitets service som tilbys og at våre kunder blir fornøyd. Hvert oppdrag vil bli mottatt profesjonellt og vil bli behandlet etter avtalt tidsplan og avtalt pris.

Vårt mål er å tilby det beste nivå av oversettelses ekspertise, hver eneste dag, og å kunne levere oppdrag raskere enn noen andre på markedet. Vi fokuserer på induviduell service og behandler våre kunder med respekt av høyeste grad hele tiden.

Vår tilstedeværelse for våre kunder strekker seg mye lengre enn bare å fullføre det forespurte prosjektet. Vi følger opp vår service både under arbeidet og etter å ha fullført for å forsikre oss at du som kunde blir helt fornøyd. Dette etablerer et forhold for videre vekst gjennom gjensidig anerkjennelse og engasjement.