The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell norsk oversettelse online

The Native Translator er en sveitsisk online oversettelsestjeneste, internasjonalt anerkjent som en av de ledende oversettelsestjenestene i verden med over 5000 profesjonelle oversettere i vår stab. Vi spesialiserer oss på de skandinaviske språkene, og blant dem det norske språket.

The Native Translator velges for norsk oversettelse, så vel som dansk og svensk oversettelse av flernasjonale selskaper rundt om i verden, så vel som statlige kontorer og idealistiske organisasjoner.

Basert på dine ønsker gir vi prosjektet ditt til en av våre norske oversettelsesgrupper som består av høyt kvalifiserte norske oversettere, translatører og korrekturlesere for å sikre en gjennomført norsk oversettelse av høy kvalitet. Alle våre translatører er morsmålspesialister og oversetter mellom språkene de bruker til daglig. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter.

Norsk translatør for:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Statsautorisert norsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra norsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Få din personlige priskvotering