The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Perfekt kvalitet garantert!

Som et ledende sertifisert oversetterbyrå for sertifiserte og juridisk gyldige oversettelser, arbeider vi kontinuerlig for å sikre kvaliteten på våre tjenester - og for våre ansatte.

Et høyt kvalifisert team

Alle våre oversettere har minst en bachelorgrad fra universitet, og mange har selv enda høyere kvalifikasjoner. Dette gir dem en stor kunnskap om språkene du arbeider med, såvel som ekspertkunnskaper i tonasjon og en veldig god allmennutdanning. Bare da er det mulig for noen å produsere førsteklasses oversettelser.

Den riktige oversetter for hvert emne

Du kan være sikker på at vi vil alltid velge en oversetter som er godt skolert i emnet ditt - enten det gjelder juss/patenter, medisin, finans, markedsføring/PR, IT, teknologi, anleggskonstruksjon eller turisme. Profesjonelle advokater, leger, ingeniører og økonomer, er blant andre en del av vårt oversetterteam for alle språk.
Hvis vi tar inn en ny oversetter i vårt nettverk, legger vi stor vekt på hans/hennes utdanning, karriereerfaringer og referanser. Våre oversetteres arbeid kontrolleres kontinuerlig for å sikre at de leverer det de skal - raske, høykvalitets oversettelser som tilfredsstiller våre kunder.

Hvordan utføre en god oversettelse?

En oversatt tekst skal gjenspeile betydningen og tonen i det opprinnelige dokumentet - det skal være et speilbilde på et nytt språk. Det er litt av en utfordring å oversette 'følelsen' og betydningen av dokumentet, såvel som innholdet. Kun morsmålsbrukere med en svært god kjennskap til det opprinnelige språket i teksten og emnet er i stand til det.

Som et sertifisert oversetterbyrå garanterer vi topp kvalitet. Din tilfredshet er av avgjørende betydning. Ut fra dette, skulle du ikke være fornøyd med en oversettelse av en eller annen grunn, vil vi oversette hele teksten på nytt. Unødvendig å si, ingen oversettelse i verden kan være bedre enn den opprinnelige teksten.

Få din personlige priskvotering