The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Kvalitet signert og forseglet

Det er mange oversettelsestjenester online - men når det gjelder kvalitet, hastighet, dyktighet og pris, er The Native Translator den aller beste i verden. Våre oversetterteam oppfyller strenge europeiske (EN 150 538) og nord-amerikanske (CAN/CGSB-131.10) oversetterstandarder. Som et sertifisert oversetterbyrå, er vi forpliktet til å tilby en tjeneste av aller høyeste kvalitet.

Mer enn 5.000 profesjonelle i et globalt nettverk

Vi tilbyr oversettelser på over 100 språk og i alle emner. Med mer enn 5.000 profesjonelle oversettere i vårt globale nettverk, har vi kvalifiserte eksperter tilgjengelig for det språket du ønsker. Hvis du trenger en statsautorisert oversettelse, eksperoversettelse eller har noen andre oversettelsesbehov, er vi her for å hjelpe. Vi håndterer også de mer "eksotiske" språkene. 

Morsmålsbrukere gir tillit

Vi bruker kun morsmålsbrukere som bor i hjemlandet til å oversette til et bestemt språk. Dette betyr at vi kan bruke oversettere som kan uttrykke dine ord i alle sine detaljerte nyanser eller, når det er nødvendig, dagligdagse uttrykk. Komplekse dokumenter, tekniske manualer, rettsdokumenter eller informative tekster - vi snakker språket til dine kunder og imøtekommer dine behov for ekspertoversettelser. Garantert!

Få din personlige priskvotering