The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell fransk oversettelse online

Fransk oversetter ISO 17100 sertifisert

Siden 2005 har The Native Translator vært en av de ledende leverandørene av fransk oversettelse. Vi er internasjonalt anerkjent som en av de ledende oversettelsestjenestene, og er respektert over hele verden for vår kvalitet, rask omløpstid og konkurransedyktige priser. Vi leverer fransk norsk og norsk fransk (fransk-kanadisk) oversettelse for internasjonale selskaper, statlige kontorer og andre organisasjoner på tvers av et bredt spekter av spesialfelt.

Statsautorisert fransk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra fransk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev. 

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra fransk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En norsk morsmålstaler oversetter tekster til norsk, en fransk morsmålstaler oversetter innhold til fransk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. 

Oversettingstjenester til og fra fransk med ISO 17100-sertifisering

The Native Translator bekrefter sin forpliktelse til å følge den høyeste standard mht oversettelsens kvalitet. For å oppnå denne standarden fikk vi i 2011 sertifisering etter ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038).  Denne sertifiseringen oppdateres regelmessig med tester hos en offisiell testinstans.

ISO-standardene (International Organization for Standardization) bistår organisasjoner i å overholde bransjens Best Practices og sikrer dermed at vi er i stand til å oppfylle eller til og med overgå kundens vilkår. Dersom du trenger en oversettelse til eller fra fransk  som oppfyller kravene i standarden ISO 17100, kontakt oss per Opens window for sending emailE-Mail.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et fransk dokument.

Her kan du bestille en fagoversettelse til fransk eller en bekreftet oversettelse av juridiske dokumenter til fransk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Opens internal link in current windowOversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på Opens window for sending emailE-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert online-oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering online av franske kvalitetsoversettelser.

Få din personlige priskvotering