The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledende finske oversettelsestjenesten online

Enten du er et finsk selskap som prøver å komme inn på eksportmarkedet, eller du har et produkt som du ønsker å selge på det finske markedet, kan The Native Translator hjelpe deg. Vi leverer finsk oversettelse til over 100 språk, blant dem tysk, fransk, spansk. engelsk, samt til mindre språk slik som mongolsk. Vi anser oss som den ledende finske oversettelsesleverandøren, og vi tilbyr online finsk oversettelse av høy kvalitet både til de større språkgruppene, så vel som de mindre språkgruppene, slik som enkelte afrikanske språk.

Basert på dine ønsker gir vi prosjektet ditt til en av våre finske oversettelsesgrupper som består av høyt kvalifiserte finske oversettere og korrekturlesere for å sikre en gjennomført finsk oversettelse av høy kvalitet.

Statsautorisert finsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra finsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Finsk er offisielt språk i Finland

Det finske språket snakkes av rundt 6 millioner mennesker og er det offisielle språket i Finland, så vel som et offisielt minoritetsspråk i Sverige. Språket snakkes imidlertid også av minoritetsgrupper i Canada, Brasil og i USA. Finsk er medlem av den uralske språkfamilien med opprinnelse rundt Ural-fjellene eller rundt elven Volga. Det første kjente eksempelet på skriftlig finsk kan dateres tilbake til 1450 da den finske biskopen laget de første notatene i en reisejournal.

The Native Translator er en sertifisert sveitsisk online oversettelsestjeneste som leverer oversettelser av høy kvalitet til over 100 språk, der 25 av dem er direkte online.

Få din personlige priskvotering