The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell bulgarsk oversettelse

Har du behov for hjælp til at oversætte din tekst til eller fra bulgarsk? Vi hjælper dig med en professionel bulgarsk oversættelse online.

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå og spesialister på bulgarsk oversettelse. Vi tilbyr skreddersydde og bransje-tilpassede bulgarske oversettelser til gunstige priser. Hos oss får du tilgang til et nettverk med over 5.500 erfarne, kvalifiserte oversettere.

Autoriserte oversettelser til og fra bulgarsk

Dersom du trenger å oversette et vitnemål, en dom, et legitimasjonsbevis eller andre dokumenter som skal presenteres for et offentlig organ, et universitet eller kanskje en potensiell arbeidsgiver, er det nesten alltid krav om en statsautorisert bulgarsk oversettelse, som skal være stemplet av en autorisert bulgarsk translatør. Denne autoriseringen er et kvalitetsstempel. Hvis du bestiller en autorisert oversettelse fra bulgarsk til norsk, bruker vi en norsk statsautorisert oversetter. Hvis du trenger en autorisert oversettelse til bulgarsk, vil oversettelsen som regel bli utført av en statsautorisert oversetter i Bulgaria.

Fagoversetting innen jus, finans, medisin og teknologi til og fra bulgarsk

Dersom du trenger å oversette en kontrakt, et finansdokument, et patent eller kanskje en pasientjournal til bulgarsk, krever dette oversettere med meget god fagkompetanse. Her bruker vi bulgarske fagoversettere som er spesialister på det aktuelle fagområdet.

Våre språk

Her er noen av de språkene vi oversetter til og fra bulgarsk: arabisk, bosnisk, dansk, engelsk, fransk, kinesisk, estisk, farsi, finsk, flamsk, gresk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Morsmålprinsippet: et kvalitetskrav

Morsmålsprinsippet er et viktig grunnlag for vår virksomhet og et viktig kvalitetskrav når det gjelder profesjonelle oversettelser til og fra bulgarsk. Dette prinsippet går ut på at en oversetter kun skal oversette til sitt eget morsmål. En oversetter med bulgarsk som morsmål oversetter til bulgarsk, en oversetter med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Oversettere som har et språk som morsmål er oppvokst og har gjennomført utdannelsen sin i et land der dette språket er offisielt språk.

Kvalitetssikret bulgarsk oversettelse i henhold til ISO 17100

Vi har vært kvalitetssertifisert siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. Å være ISO-sertifisert innebærer at vi påtar oss kostnadene og arbeidet ved å dokumentere og kvalitetssikre alle våre prosesser. Dette omfatter alt fra krav som stilles ved rekruttering av oversettere til kvalitetssikring av hver enkel oversettelse vi utfører. Som et eksempel kan vi nevne at vi kun bruker universitetsutdannede, profesjonelle heltidsoversettere som er spesialister på fagområdene sine. Alle oversettelser korrekturleses av en annen oversetter med tilsvarende kvalifikasjoner som den som gjennomførte oversettelsen. Den organisasjonen som sertifiserte oss kontrollerer også regelmessig at vi lever opp til kriteriene i sertifiseringen. Som et kvalitetssertifisert oversettelsesbyrå bulgarsk gir vi også kvalitetsgaranti på de oversettelsene vi gjennomfører.

Taushetsplikt – Hvem ser dokumentet ditt?

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle bulgarske translatøren. The Native Translator er underlagt taushetsplikt, og dokumentet ditt er i trygge hender hos oss. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Hva koster en bulgarsk oversettelse

Last opp dokumentet ditt i vår Opens internal link in current windowoversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en bulgarsk oversettelse. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på Opens window for sending emaile-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er spesialisert på å tilby kvalitetsoversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra bulgarsk direkte via Internett.