The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialtilbud for bedriftskunder!

Bedriftskunder og myndigheter som regelmessig bruker vår oversettelsestjeneste kan dra nytte av en avtale som gir massevis av flotte ekstragoder! Det er bare én del av det som hjelper oss samarbeide med deg effektivt og vellykket.

Hva innebærer en bedriftsavtale?

Bedriftskunder med en bedriftsavtale kan laste opp elementene de ønsker å oversette rett inn i vårt Administrasjonssystem for oversettelser og få dem utlevert igjen der. Det gjør hele oversettelsesprosessen så enkel, grei og sikker som mulig. Hvis du har spørsmål, kan du alltid komme i kontakt med din personlige prosjektleder som vil være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål. Med en bedriftsavtale trenger du ikke å sende noe informasjon via e-post, noe som garanterer sikkerheten for dine data. Dette er svært viktig for oss. På toppen av det vil vi lage en 'terminologiordbok' for deg. Dette sikrer både den samme høye kvaliteten på oversettelsen og bruken av riktig terminologi for din forretning.  

Sertifisert kvalitet

Kommunikasjon - på alle språk - er avgjørende for din forretningssuksess. En dårlig oversettelse kan reflektere dårlig på ditt selskap. Dette gjør det enda viktigere å sikre høykvalitets kommunikasjon. The Translator Group er sertifisert i henhold til både den europeiske EN 15038-standard og den nord-amerikanske CAN/CGSB‐131.10-standarden – for å garantere det aller beste.

Oversikt over fordelene ved en bedriftsavtale

  • Enkel prosess
  • Kostnadsbesparelser
  • Økt datasikkerhet
  • Garantert kvalitet
  • Månedlig fakturering i stedet for forhåndsbetaling
  • En personlig kontaktperson som er kjent med prosjektet ditt

Kom i kontakt med oss!

Vår divisjon for bedriftstjenester følger opp behovene til våre bedriftskunder via:
Opens external link in new windowThe Business Translator eller Opens window for sending emailE-post. Vi ser frem til å høre fra deg!

EN 15038

LICS

DIN EN 15038:2006-kvalitetsstandarden er en europeisk standard for leverandører av oversettelsestjenester, som oppfyller visse krav til personell og tekniske ressurser, kvalitetssikring, prosjektledelse, kontraktsforhold for kunder og tjenesteleverandører osv. Det sikrer, for eksempel, at en høy kvalitet er garantert på oversettelser, da de blir korrekturlest av en annen høyt kvalifisert oversetter.

CAN/CGSB-131.10

Dette er den nordamerikanske standarden tilsvarende den europeiske EN 15038-standarden for leverandører av oversettelsestjenester, som oppfyller visse krav til personell og tekniske ressurser, kvalitetskontroll, prosjektledelse, kontraktsforhold for kunder og tjenesteleverandører osv. Det sikrer, for eksempel, at en høy kvalitet er garantert på oversettelser, da de blir korrekturlest av en annen høyt kvalifisert oversetter.