The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Arabisk oversettelse

Siden 2005 har The Native Translator levert meget nøyaktige arabiske oversettelser som fullføres innen tidsfristen med konkurransedyktige priser. 

Vi velges konsekvent av industriledere for vår evne til å imøtekomme strenge tidsfrister, levere kompromissløs nøyaktighet, samt tilfredsstille stramme budsjetter.  Du kan regne med at vi vil levere effektive en rekke løsninger for alle dine arabiske oversettelses- og lokaliseringsbehov.

Statsautorisert arabisk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra arabisk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Basert på dine ønsker gir vi prosjektet ditt til en av våre grupper som er spesialisert på arabiske oversettelser, og som har opplærte eksperter innen de spesifikke oversettelseskravene.

Fagoversettelse innen:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Få din personlige priskvotering