The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell engelsk oversettelse online

Evnen til å kommunisere profesjonelt på engelsk er veldig viktig for enhver forretningsvirksomhet som vil lykkes i dagens forretningssektor. Profesjonell og direkte kommunikasjon på engelsk er viktigere enn noen gang, og kvaliteten på våre engelske oversettelser er en direkte avspeiling av deg og din forretningsvirksomhet.

The Native Translator tilbyr profesjonell oversettelse engelsk-norsk og norsk-engelsk for enhver juridisk, teknisk og medisinsk dokumentasjon, regnskap, rapporter, håndbøker, datablad, bedriftsprofiler, reklamemateriell etc. Våre engelske oversettere og lingvister er født og oppvokst i England, USA eller Australien, og har i tillegg minst en bachelorgrad.

Vi kan hjelpe deg med å åpne nye forretningsmuligheter ved å tilby engelsk fagoversetter innen:

  • Teknisk oversettelse
  • Finansoversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Markedsføringsoversettelse og lokalisering
  • Medisinsk og farmasøytisk oversettelse
  • Oversettelse og lokalisering av nettsteder

Juridisk engelsk oversettelse

Vi er spesialister på juridisk oversettelse og har i over 10 år levert oversettelser til advokatbransjen, politi, domstoler, myndigheter, privatpersoner og EU-domstolen. Som statsautoriserte engelske oversettere er vi også underlagt taushetsplikt. Vi tilbyr også statsautorisert norsk til engelsk oversettelse fra oversettere som er sertificert av ITI i England, NAATI i Australia eller ATA i USA.

Teknisk engelsk oversettelse

Ettersom teknisk oversettelse krever høye lingvistiske ferdigheter og teknisk spesialisering, blir enhver oppgave oversatt av en høyt utdannet oversetter som spesialiserer seg på ditt tekniske felt og har engelsk som sitt morsmål. Vi tilbyr teknisk engelsk oversettelse innen mange forskjellige fagområder og bransjer, inkludert for eksempel bygg og anlegg, energi og miljø, næringsmiddel-industrien, IT og telekommunikasjon mv.

Medisinsk engelsk oversettelse

Oversettelse av kliniske undersøkelser, medisinske diagnoser, resepter og lege-erklæringer som utelukkende utføres av profesjonelle oversettere som er utdannet innen medisin. Vi oversetter også tekster innen farmakologi.

Statsautorisert engelsk oversettelse

The Native Translator er kapabel til å levere autoriserte oversettelser til og fra engelsk, samt 99 andre språk. Det faktum at en oversettelse er sertifisert eller akkreditert vil indikeres på oversettelsen med et stempel eller medfølgende brev.

Akkrediteringsprosesser og definisjonen av en Statsautorisert oversettelse varierer fra land til land. Generelt betyr dette at oversettelsen er utført av en offisielt anerkjent oversetter. Våre akkrediterte oversettelser er utført av Statsautorisert translatører over hele verden, som alle har de nødvendige juridiske rettigheter og dokumenter som bekrefter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokumentet som en PDF-fil, men hvis du trenger det originale dokumentet, velger du helt enkelt "oversettelse med papirkopi" når du bestiller din oversettelse.

Det engelske språket

Mens engelsk er et av universalspråkene, finnes det fortsatt varianter avhengig av land, blant annet i England og USA. Vi leverer raske, nøyaktige og pålitelige profesjonelle engelske oversettelsestjenester for Storbritannia og USA, så vel som lokaliserte engelske oversettelser for andre engelskspråklige land, inkludert Australia, Irland og New Zealand.

Det engelske språket er i dag,  etter han (kinesisk mandarin) og spansk, det tredje største språket ut i fra antall innfødte (rundt 375 millioner).

The Native Translator er industrilederen innen online dokumentoversettelse og leverer tjenester globalt 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Når kvalitet er viktig for deg bør du snakke med et sertifisert oversettingsbyrå. The Native Translator er et sertifisert oversettingsbyrå med en ISO 17100 så vel som CAN/CGSB-131.10 Vi tilbyr også sertifisert oversettelse til mer enn 100 språk.

Få din personlige priskvotering